Hoeveel leuke klanten wil je hebben?

Bevlogen jurist

Jij wilt graag mensen helpen. Het werven van nieuwe opdrachten en het doen van administratie, daar heb je vast minder mee. Leggle biedt uitkomst door particulieren slim aan juristen en mediators te koppelen.

Wat doet Leggle?

Wij geloven dat we de match tussen jou en je klanten vooral heel makkelijk moeten maken. Daarin gaan we een stapje verder dan je waarschijnlijk gewend bent. Als een klant een jurist of mediator zoekt, zijn er voor de hand liggende criteria zoals expertise, klantervaringen en kosten. Maar minstens zo belangrijk is de persoonlijke klik. Want daarmee haal je het beste uit elkaar.

Zet nu de eerste stap.

Waarom nu

Kijk om je heen. Steeds meer mensen maken gebruik van handige platformen waarmee ze makkelijk hun doel kunnen bereiken. Denk maar aan Über, Booking.com en Airbnb. Leggle gaat klanten en zelfstandige juristen hetzelfde gemak bieden.

Maak het jezelf makkelijk.

Waarom Leggle gaat slagen

Toegegeven, er zijn al veel 'marktplaatsen' voor juristen, maar geen van allen komen ze echt van de grond. Wij hebben geen twijfel. Leggle wordt hét startpunt voor ieder juridisch probleem.

  1. We geven klanten alle zekerheid. De jurist nemen we zoveel werk uit handen dat hij kosten én tijd bespaart en vooral mensen kan helpen.
  2. We hebben de commitment van DAS en daarmee de kracht om Leggle goed neer te zetten.

Ik weet genoeg.

Daarom Leggle

Heb je twee minuten? Deze animatie legt snel uit waarom Leggle er is, hoe het werkt en wat de voordelen van het platform zijn. Kan je geen geluid aanzetten? Lees dan verder en dan weet je ook genoeg.

Welk tarief mag ik rekenen?

Dat bepaal je helemaal zelf. Wel is het zo dat we vaste prijzen rekenen naar klanten. Leggle geeft alle zaken een gewicht mee met een aantal punten. Jij bepaalt je tarief per punt. Dit tarief kan je aanpassen wanneer je wilt. Heel druk? Maak het hoger. Rustig? Dan kan je het verlagen.

Probeer het nu uit.

Wie worden jouw klanten?

In de start-up fase richt Leggle zich op particulieren. Maak je geen zorgen over betalingen, want daarvoor staat Leggle garant. Doe jij vooral wat je leuk vindt en goed in bent: Klanten helpen.

Daarom leuke klanten

In tegenstelling tot de traditionele advocatuur zijn we wars van opsmuk en imponerende suits. We willen toegankelijk zijn. Informeel, lekker down to earth. Dat is wat onze klanten willen en waarderen.

Meer leads ontvangen?

Leggle wil je op je wenken bedienen met leggle veel leads. Dat doen we met ons platform, maar ook met marktinformatie. Hiermee krijg je onder andere inzicht in juridische schaarstegebieden.

Reviews houden ons scherp

Leggle wil de kwaliteit hoog houden. Daarom werken we aan een reviewsysteem dat gebruikers proactief uitnodigt om ervaringen te delen. Deze worden geplaatst na goedkeuring van Leggle. En ja, je hebt altijd kans om bezwaar te maken en zelf ook te reageren.

Dat schept vertrouwen!

Waar jij als jurist aan moet voldoen

Iedereen kan zich jurist noemen. Maar wil je een Leggle jurist worden, ben je in elk geval geen traditionele advocaat die alles graag bij het oude houdt. Daarnaast zijn er nog andere harde en zachte eisen waar je vast meer over wilt lezen.

Ik ben geen traditionele advocaat.

Voordelig voor allebei

Leggle maakt het makkelijk voor juristen én klanten. Beiden hebben veel baat bij ons platform en je kan spreken van een win-win-situatie.

Jurist

Geen tijdrovende acquisitie
Administratieve ontzorging
Doen waar je goed in bent
Geen debiteurenrisico
Marktinformatie

Particulier

Jurist met juiste expertise
Jurist tegen juiste prijs
Jurist die bij je past
Vaste prijs
Niet goed, geld terug

Wie zit achter Leggle?

Leggle is geïnitieerd door DAS maar opereert verder compleet onafhankelijk. Zo garanderen we dat de belangen van juristen en particulieren voorop staan!

Leggle man!

Misschien heb je nog deze vragen?

Wat als een case veel groter blijkt?

Mocht een case groter blijken dan het door Leggle toegekende aantal punten, geef dit dan bij ons aan en geef de reden waarom. Zijn we het met je eens, dan verhogen we in overleg met de opdrachtgever het aantal punten dat aan de case is gekoppeld. Vervolgens zal de klant weer opnieuw op zoek gaan naar zijn ideale jurist. Hij kan direct op jouw naam zoeken als hij dat wil.

Word ik nu compleet afhankelijk van Leggle?

Je wordt zo afhankelijk van Leggle als je zelf wilt. Jij bent de baas over je eigen tarief en beschikbaarheid. Daarmee behoud je alle ruimte om je eigen klanten te werven. Ondertussen proberen wij jou zó goed te ontzorgen, dat jij de klanten die je zelf werft met plezier naar jouw Leggle profiel verwijst. 

Wat als ik een conflict met een klant heb?

Dan is dat heel vervelend, maar niet direct een probleem. Vanuit jouw account neem je contact op met Leggle. Wij nemen de situatie met jou en je klant door en proberen het voor jullie beiden op te lossen. Lukt dat niet, dan kan de samenwerking in overleg met Leggle beëindigd worden en vergoedt Leggle de gemaakte kosten.

Wat als ik wel in mijn driedelig grijs naar klanten wil?

Prima! Zolang je maar een Leggle gele das draagt. Je bent dan gewoon de uitzondering die de regel bevestigt.

Nog andere vragen? Mail ons.