Jouw jurist zo gevonden

Juridisch probleem?

Klop je dan aan bij die kennis van je tante? Of heb je liever meer keuze en zekerheid? Met Leggle is jouw jurist snel gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Daarom Leggle

Heb je twee minuten? Deze animatie legt snel uit waarom Leggle er is, hoe het werkt en wat de voordelen van het platform zijn. 

Al overtuigd? Zoek dan meteen jouw jurist.

Leggle makkelijk!

We geloven dat je met een slim platform juridische hulp bereikbaar kan maken. Kijk om je heen. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van handige platformen waarmee ze eenvoudig hun doel bereiken. Denk aan Uber, Booking.com en Airbnb. Leggle biedt jou hetzelfde gemak bij het vinden van de juiste jurist of mediator.

Probeer het nu uit.

Pure specialisten

Het Nederlands recht is veelzijdig en complex. Zelfs een jurist kan onmogelijk overal kennis van hebben. Daarom beperken Leggle juristen zich tot een paar terreinen waar ze dan echt expert op zijn.

Gewoon goed

Bij Leggle zijn we wars van opsmuk. Hou je van suits en glazen torens? Begin je zoektocht dan hier. Hou je meer van down to earth en informeel? Leggle juristen zijn gewoon goed.

Click en klik

Wij vinden het belangrijk dat het goed klikt. Daarom kun je bij Leggle filteren op persoonlijke kenmerken. Pas je bij elkaar, werk je prettiger samen en bereik je sneller en beter resultaat.

De beste prijs, mét garantie

Met Leggle weet je waar je aan toe bent. Je krijgt keuze uit verschillende juristen die vooraf inzicht geven in de totale kosten van je zaak. Blijkt jouw jurist onverhoopt slecht werk te hebben geleverd, dan betaalt Leggle jouw gemaakte kosten terug.

Ik weet genoeg

Daarom zo voordelig

Onze juristen helpen graag mensen. Acquisitie en de administratie doen, dat vinden ze maar niets. Leggle neemt ze die zorg uit handen. Daardoor sparen ze tijd, kosten en kunnen ze scherpe tarieven rekenen.

Laat maar zien.

De vijf voordelen

Juiste expertise 
Voor elk probleem is er een specialist.

Persoonlijke klik
Van een goede relatie komt goed werk.

Juiste prijs
Jij bepaalt welke jurist bij jouw budget past.

Vaste prijs
Achteraf krijg je geen extra factuur.

Niet goed, geld terug
Zo garanderen en bewaken we kwaliteit.

Wie zit achter Leggle?

Leggle is ontstaan vanuit de visie van DAS om het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Leggle wordt aangestuurd door ambiteuze internetondernemers van DAS om deze visie te waarborgen. DAS investeert daarom in de opstart van het platform. Leggle werkt verder onafhankelijk van DAS. Zo garanderen we dat de belangen van juristen en particulieren voorop staan.

Zoek nu jouw jurist