Spelregels consument op Leggle

Dit zijn onze spelregels. Deze zijn een voor iedereen te begrijpen samenvatting van onze meer juridische algemene voorwaarden.

  1. Leggle brengt je in contact met de jurist die het best bij jou past. Je kan vervolgens  een opdracht verstrekken aan de jurist. Daarmee komt tussen jou en de jurist rechtstreeks een contract tot stand. Leggle is daarbij een tussenpersoon. Leggle incasseert vervolgens de facturen van jouw jurist. 
  2. Leggle kent een gratis intakegesprek. Voordat je een jurist kiest, kan je altijd gebruik maken van het gratis intake gesprek. Dit gesprek dient ter kennismaking en verduidelijking van jouw zaak, zodat zowel jij als de jurist het over het zelfde onderwerp hebben. Samen komen jullie tot de conclusie of je de zaak wilt doorzetten of niet, zonder extra kosten. Als de jurist vervolgens jouw opdracht accepteert is er een overeenkomst. Vanaf dat moment ben je verplicht onze factuur te voldoen.
  3. Je bent eerlijk. Je geeft eerlijke informatie over wat er speelt in jouw zaak. Alleen op die manier kunnen we jou goed helpen.
  4. Je houdt je aan jouw deel van de werkzaamheden. Ook jij moet zo nu en dan iets doen. Kopieën uploaden, een brief lezen die namens jou wordt verstuurd, dat soort dingen. Hoe sneller je dat doet, hoe minder vertraging.
  5. Je betaalt de rekeningen.
  6. Als de jurist voor jou aan het werk is dan mag en kan je niet meer zelf iets doen in de zaak. De jurist is voor jou aan het onderhandelen voor het beste resultaat. Dus jij bent even geen aanspreekpunt.
  7. Je behandelt de jurist zoals je zelf behandeld wilt worden. Wij zijn voor jou aan het werk, dat doen we zo goed en zo snel mogelijk. Soms zit iets tegen of duurt het langer. Reageer dat niet af op de jurist.
  8. Je probeert de communicatie te beperken. Tijd is geld. Als je niets hoort dan is er geen nieuws. Wij zorgen voor een optimale communicatie.
  9. Leggle is niet aansprakelijk voor fouten, verkeerde informatie, of fouten van de jurist. Als we wel aansprakelijk zijn dan is dat voor maximaal € 5000,--.
  10. Wij zijn Leggle B.V., gevestigd te Utrecht, je kunt onze contactgegevens hier vinden.

Kun je niet genoeg krijgen van voorwaarden? We hebben ook uitgebreide voorwaarden beschikbaar.