Procederen

Je hebt een juridisch conflict en het komt uiteindelijk tot een proces. Hierbij heb je hulp nodig van een expert. Via Leggle vind je de jurist die het beste bij jou en je situatie past.

Zo word je geholpen
Jouw jurist zal samen met jou een strategie opstellen, vervolgens met een behandelplan komen en de wederpartij op de hoogte stellen. De dagvaarding wordt opgesteld door jouw jurist en hij of zij neemt alle verdere juridische zorgen van je over. Ook voert jouw jurist het woord namens jou tijdens de zitting. Het vonnis zullen jullie samen bespreken.

Wat kan er nog meer gebeuren
Als er extra werkzaamheden nodig zijn, laat je jurist dit tijdig weten. Hier zitten extra kosten aan verbonden die niet inbegrepen zijn in het Leggle tarief. Bijvoorbeeld omdat de rechter beslist dat er een extra zitting nodig is, een extra schriftelijke procesronde komt of er meerdere geschillen binnen één procedure zijn.

Geef het uit handen
Zorg dat je op tijd hulp erbij haalt. Geef je probleem uit handen aan een Leggle jurist. Zoek hieronder het rechtsgebied waarin jouw vraag of probleem zich voordoet en kies de jurist die bij jou past. Het intake gesprek is vrijblijvend en gratis!