Wie zijn we?

Leggle is ontstaan vanuit het inzicht dat steeds meer mensen te maken krijgen met een juridisch conflict. Voor hen is het een uitdaging om de juiste expert te vinden in de juridische jungle. Met onze service willen we het recht bereikbaar maken voor iedereen.

Bij Leggle doen we er alles aan om klant en jurist snel en zorgvuldig met elkaar te matchen. Daarbij kijken we niet alleen naar expertise en het prijskaartje. We zorgen er ook voor dat het klikt op persoonlijk vlak. Hoe minder drempels, hoe meer openheid, hoe beter de samenwerking en het resultaat.

Transparantie, objectiviteit en onafhankelijkheid komen terug in alles wat we doen. Leggle streeft naar het beste voor de klant én de jurist. De match die we maken, wordt afgestemd op prijs, kwaliteit, ervaringen en persoonlijke klik. Mooi toch?

Landelijk netwerk juristen

We werken aan een landelijk netwerk van juristen en advocaten dat alle rechtsdomeinen bestrijkt. Leggle wil het startpunt zijn voor iedereen die een juridisch probleem heeft. We zijn vastberaden om onze ambitie te verwezenlijken. Met commitment vanuit DAS gaat dat lukken.

Pers

We hebben een pers room met informatie voor de pers en een overzicht van publicaties over ons in de pers.

DAS

Iedereen in Nederland kent DAS Rechtsbijstand. Net als Leggle wil DAS het recht voor iedereen bereikbaar maken. Daarom heeft DAS geïnvesteerd in de opstart van Leggle en is het zelfs eigenaar. Desondanks is Leggle onafhankelijk en vaart het een eigen koers als aparte BV binnen DAS Holding N.V.