Baan of uitkering

Iedereen met een baan klaagt wel eens over zijn werk. Maar het wordt pas echt vervelend als dat werk ineens op de tocht komt te staan. Een reorganisatie, ruzie met je leidinggevende of een dreigend ontslag om welke reden dan ook geven veel stress.

Als je werk en inkomen op het spel staan, moet je snel in actie komen. Zeker als er een ontslag op staande voet wordt aangekondigd, weet je niet wat je overkomt. Teken in zo’n geval niks, voordat je een jurist hebt gesproken.

Werk en inkomen gaat ook over je recht op WW, bijstand of een andere uitkering. Als die niet toegekend of niet betaald wordt, kan dat heel snel tot problemen leiden. Maar ook bij minder ingrijpende maatregelen is het prettig om terug te kunnen vallen op een jurist met verstand op het gebied van werk en inkomen.

Wat moet je bijvoorbeeld doen als je baas een nieuwe functie voor je in gedachten heeft, 100 kilometer van je woonplaats vandaan? Of als je een andere baan hebt gevonden en je geheel onverwacht aan een concurrentiebeding moet houden? Laat je niet intimideren en zorg dat je terug kunt vallen op een juridisch expert in dit soort gevallen.

Een Arbeid- en Sociaal Zekerheidsrecht-jurist

Zo werkt Leggle

We geloven dat je met een slim platform juridische hulp bereikbaar kan maken. Als je een probleem hebt op het gebied van Werk & Inkomen, dan helpen we je snel aan een jurist of advocaat. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees meer over Leggle