Altijd
GRATIS intake
Verblijf & Immigratie Kies jouw specialist Plan jouw intake Specialist begint na betaling Zaak afgehandeld

Vreemdelingenrecht

Je wilt in Nederland komen studeren, werken als expat of je familie laten overkomen in het kader van gezinshereniging. Dan krijg je te maken met het vreemdelingenrecht, ingewikkelde regels waar een ingevoerde jurist je goed wegwijs in kan maken.

Meer informatie Minder informatie
Ook gezinshereniging valt onder het vreemdelingenrecht
Au pair, student of expat? Meestal heb je een verblijfsvergunning nodig
Check of je een inburgeringsexamen in het buitenland moet doen

Laat een specialist naar je probleem kijken

Binnen 1 dag weet je wat de mogelijkheden zijn! Leg het voor aan één van onze meest gewaardeerde en actieve top 3 specialisten!

Binnen 1 dag weet je wat de mogelijkheden zijn! Leg het voor aan één van onze specialisten!

Ik weet niet wie ik moet kiezen! i

Taheri
Jurist i
Capelle aan den IJssel
19 zaken

De intake is gratis, je zit nergens aan vast!

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

Heldere/to-the point communicatie, krijgt snel een helder beeld van het probleem en de aanpak. Deskundig op aangegeven expertisegebied.

Martin Fruijtier

Menselijke aanpak

T. de Bakkert

Verdwaald in het vreemdelingenrecht

De regels voor expats, au pairs, studenten of iedereen die te maken heeft met gezinshereniging zijn lastig te doorgronden. En ze veranderen regelmatig. Er is bijvoorbeeld een groot verschil tussen immigranten van buiten de Europese Unie en EU-burgers. Je krijgt in de meeste gevallen te maken met de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en het is aan te raden om dan goed beslagen ten ijs te komen. Immigranten van buiten de EU hebben een visum nodig om naar Nederland te komen. Om langer dan drie maanden in Nederland te verblijven heb je ook een verblijfsvergunning nodig. Immigranten die komen in het kader van gezinshereniging moeten eerst het basisexamen inburgering in het buitenland halen, zodat ze al enige kennis hebben van de Nederlandse taal en samenleving.

Alle zaken die gaan over het aanvragen van een visum, toelating of verblijf in Nederland zijn vaak erg gevoelig. Je kunt het maar een keer goed doen en een verkeerd gevoerde procedure leidt onverbiddelijk tot een afwijzing van je aanvraag. Als je verdwaald bent in het vreemdelingenrecht, kan een goede jurist je weer op weg helpen. Heb je een machtiging tot voorlopig verblijf nodig of een verblijfsvergunning, of heb je op een andere manier te maken met het vreemdelingenrecht? Schakel een goed ingevoerde jurist in, zodat het vreemdelingenrecht niet met je op de loop gaat.