Altijd
GRATIS intake
MKB & ZZP Specialisatie Plan jouw intake Specialist begint na betaling Zaak afgehandeld

MKB & ZZP

Ondernemen is geweldig. Maar hoe zorg je er als MKB'er en ZZP'er voor dat het leuk blijft? Door problemen te voorkomen. Helaas zijn er nog geen verrekijkers uitgevonden waarmee we in de toekomst kunnen kijken. Gelukkig hebben onze specialisten veel ervaring en kunnen jou helpen met al jouw juridische hulpvragen omtrent ondernemen. 

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

Elke ondernemer heeft vroeg of laat een jurist nodig. Als een jurist contact opneemt met je klant, is deze vaak op merkwaardige wijze alsnog in staat om de factuur te betalen. Ook kan die ene regel in het door de jurist opgestelde contract later opeens je redding zijn. 

Hoe word je een Zelfstandige Zonder Problemen?

De grote bedrijven hebben allemaal een juridische afdeling. Maar als ZZP'er ben jij in je eentje de juridische afdeling van je bedrijf.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Er zijn genoeg juristen beschikbaar om je bijvoorbeeld uit te leggen hoe je ervoor kunt zorgen dat de Belastingdienst je niet als 'schijnzelfstandige' aanmerkt. Hierdoor wordt het openen van een blauwe envelop iets minder eng. 

Maar juristen kunnen je ook helpen door problemen met klanten op te lossen. Met een jurist aan je zijde sta je sterker bij een conflict met die grote klant. Een goede brief van een jurist zorgt er vaak voor dat de andere partij bereid is om mee te werken aan een oplossing.  

Onze juristen helpen je op weg om een Zelfstandige Zonder Problemen te worden. 

De rechten van een MKB'er

Je werknemers worden goed beschermd door het arbeidsrecht. Logisch dat ze beschermd worden, maar hoe zit het met de rechten van de MKB'er? Daar is jammer genoeg weinig over te vinden. 

Goede contracten zijn essentieel voor ondernemers. De wet verandert constant. Helaas vergeten veel ondernemers hun contracten te updaten. Daardoor heb je nu misschien al een geschil. En anders wil je dat in de toekomst natuurlijk voorkomen. 

Door juridische hulp in te schakelen ben je geen tijd meer kwijt aan dat vermoeiende conflict. Dit zorgt voor minder stress op de werkvloer. Zo heb je geen Chief Happiness Officer meer nodig.  

Kies via het intakegesprek voor een juridische check door onze juristen. Een klein juridisch probleem hoeft dan niet uit te groeien tot een groot juridisch geschil. 

 

Een MKB & ZZP-jurist

Zo werkt Leggle

We geloven dat je met een slim platform juridische hulp bereikbaar kan maken. Als je een probleem hebt op het gebied van MKB & ZZP, dan helpen we je snel aan een jurist of advocaat. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees meer over Leggle