Altijd
GRATIS intake
Familie & Relatie Specialisatie Plan jouw intake Specialist begint na betaling Zaak afgehandeld

Familie & Relatie

Echtscheiding, uit elkaar gaan na samenwonen, problemen bij alimentatie, omgangsregelingen, de lijst met mogelijke problemen is heel lang. Soms onstaan er bij persoonlijke relaties juridische geschillen. Als de emoties hoog oplopen, hoef je er niet alleen voor te staan.

Bekijk alle onderwerpen in de categorie Familie & Relatie

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

Persoonlijke relaties

Bij familie en relatie-zaken krijgen emotionele problemen een juridische lading. Voor het verbreken van een huwelijk of samenlevingsovereenkomst heb je nou eenmaal een advocaat nodig. Als jullie kinderen hebben, dan zijn jullie wettelijk verplicht een Ouderschapsplan op te stellen. Voor het beëindigen van een huwelijk moet je naar de rechtbank en daarvoor moet je verplicht een advocaat inschakelen.

Na de scheiding blijven er nog juridische zaken. Denk aan de uitvoering van de omgangsregeling, vakanties, betaling van de alimentatie. Wil je hier iets aan wijzigen of wil je nakoming eisen, dan kun je juridische ondersteuning nodig hebben.

Net als bij een scheiding, heb je voor andere zaken in de persoonlijke sfeer soms een jurist nodig. Je hebt bijvoorbeeld een advocaat nodig om je voornaam te wijzigen. Wil je een achternaam wijzigen, een kind erkennen of een vaderschapsactie starten? Ook dan kan een Leggle-jurist je bijstaan.

Conflicten onstaan ook na het overlijden van iemand. Bij 1 op de 10 erfenissen lopen de conflicten zo hoog op, dat er juridische hulp nodig is. Gespecialiseerde juristen kunnen hierbij helpen.

Een Personen- en familierecht-jurist

Zo werkt Leggle

We geloven dat je met een slim platform juridische hulp bereikbaar kan maken. Als je een probleem hebt op het gebied van Familie & Relatie, dan helpen we je snel aan een jurist of advocaat. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees meer over Leggle