Rechtswinkel Middelburg ∙ Kies je jurist voor een gratis intake

Ik heb een juridisch probleem

Je hebt een juridisch probleem. Dat kan van alles zijn. Je gaat scheiden of wordt het niet eens over de omgangsregeling of alimentatie. Je wordt ontslagen en wil de vaststellingsovereenkomst laten controleren. Of je hebt ruzie met je buren over geluidsoverlast of het recht van overpad. En zo zijn er nog oneindig veel andere juridische kwesties waarmee je kan zitten. Waar het ook om gaat, het is sowieso verstandig om advies in te winnen. Wacht je te lang, dan kan het probleem alleen verder escaleren.

Begin met jezelf inlezen. Wie zich goed heeft ingelezen, boekt meer succes in het kiezen van de juiste jurist of advocaat. Voor gratis juridisch advies kan je naar de Rechtswinkel Middelburg. Toch heb je daarna vaak alsnog een jurist of advocaat nodig. Ons advies: zoek direct jouw jurist bij Leggle. Zo spreek je snel iemand die verstand heeft van jouw probleem. Besluit je samen om je zaak op te pakken, dan kan de jurist direct voor jou aan de slag.

Een conflict op je werk, wat nu?

Jouw probleem, zo snel mogelijk opgelost

Tijdens een gratis intake kan ik je adviseren hoe je dit probleem het beste kan oplossen en vertel ik wat ik precies voor jou kan doen.

Rechtswinkel Middelburg

Je bent op zoek naar de Rechtswinkel Middelburg. Een rechtswinkel is een organisatie waar vrijwilligers je gratis (of tegen een laag bedrag) juridisch advies geven. De vrijwilligers van zo’n rechtswinkel zijn meestal rechtenstudenten. De Rechtswinkel Middelburg bestaat niet, hoewel er in de rest van het land genoeg rechtswinkels te vinden zijn. De enige gratis Rechtswinkel in Middelburg is het Juridisch Loket Middelburg. Ook daar krijg je gratis rechtshulp van de vrijwilligers die er werken. Bij een vrijwilligersorganisatie kan het soms wel weken duren voor je echt geholpen ben. En dan wordt je vaak alsnog doorverwezen naar een jurist of advocaat. Wil je direct weten welke stappen je kan nemen? Zoek je jurist bij Leggle en je weet binnen één werkdag wat de mogelijkheden zijn.

Start met een gratis intake. Laat je helpen door een Leggle jurist. Zoek het rechtsgebied waarin jouw vraag of probleem zich voordoet en kies de jurist die bij jou past. Het intakegesprek is vrijblijvend en gratis!

rechtswinkel middelburg

Leggle is jouw online Rechtswinkel

Direct juridische hulp krijgen? Leggle is de professionele rechtswinkel die je zoekt. Hier vind je beste juristen, advocaten én mediators. Kies jouw specialist op basis van ervaring, prijs en een persoonlijk profiel. Zo weet je zeker dat je de juiste jurist inschakelt voor jouw probleem. Je hoeft niet bang te zijn voor hoge uurtarieven of onaangename verrassingen achteraf. Er zijn geen ‘verborgen kosten’ of administratiekosten. Onze juristen zijn transparant en werken tegen vaste prijs per zaak. Hoe dat kan lees je hier. Bovendien kan je jouw jurist altijd eerst van tevoren spreken tijdens een gratis intake, voor je besluit om de zaak op te pakken. Door direct de juiste professional in te huren kan je veel ellende (en onnodige kosten) besparen.

Laat het er niet bij zitten

Vraag nu een jurist om advies

Als je niet op tijd actie onderneemt, kunnen je problemen alleen maar groter worden.

Mediator in Middelburg

Een ander advies dat een Rechtswinkel kan geven is mediation. Zoek daarvoor een mediator. In Middelburg zijn mediators te vinden, maar de beste vind je misschien wel bij Leggle. Wij hebben mediators die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten zaken. Denk aan scheidingsmediation, arbeidsmediation, burenmediation en erfenis mediation. Mediation heeft vele voordelen. Het is sneller, goedkoper (je kan de kosten delen!) en de relatie met de tegenpartij blijft enigszins goed. Vereiste is wel dat beide partijen met de mediation instemmen.

Praten met mijn buren eindigt in ruzie

Wel of niet kiezen voor mediation

Bij een burenruzie heeft mediation de voorkeur. Een prettige relatie behouden is namelijk heel wat waard.

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

rechtswinkel middelburg

Wat kun je zelf doen bij een juridisch probleem

  • Maak een dossier met daarin alle stukken die met je probleem te maken hebben.
  • Laat de communicatie over aan een jurist. Dat voorkomt escalatie.
  • Teken geen stukken zonder advies.

Zo helpen wij jou:

Heb je een juridisch probleem? Dan kun je naar een mediator, jurist of advocaat. Die zorgt ervoor dat jij er uiteindelijk zo goed mogelijk uitkomt. Jouw jurist heb je bij Leggle zo gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees hoe we jou kunnen helpen

Tips bij juridische problemen
  • Vraag juridisch advies
  • Teken nooit zomaar iets
  • Onderneem op tijd actie