Rechtswinkel Amersfoort ∙ Kies je jurist voor een gratis intake

Rechtshulp Amersfoort

Wie een juridisch probleem heeft, kan het best zo snel mogelijk actie ondernemen. Te lang wachten, zorgt over het algemeen dat de problemen alleen maar groter worden. Als eerste kan je jezelf online inlezen. Zo weet je wat je wel én vooral niet moet doen. De tweede stap is juridisch advies inwinnen. Voor Rechtshulp in Amersfoort heb je verschillende opties. Gratis advies geven ze bij een Wetswinkel, Rechtswinkel of Juridisch Loket. In Amersfoort zit bijvoorbeeld Het Juridisch Loket. Hier werken vrijwilligers die gratis advies en rechtshulp kunnen geven. Toch wordt je vaak alsnog doorverwezen naar een jurist of advocaat.

Voor professionele rechtshulp in Amersfoort ben je bij Leggle aan het juiste adres Hier vind je de beste juristen, advocaten en mediators. Stuk voor stuk pure specialisten die klaar staan om jou te helpen.

Een conflict op je werk, wat nu?

Jouw probleem, zo snel mogelijk opgelost

Tijdens een gratis intake kan ik je adviseren hoe je dit probleem het beste kan oplossen en vertel ik wat ik precies voor jou kan doen.

Leggle is jouw Rechtswinkel Amersfoort

In Nederland zitten een heleboel gratis rechtswinkels. In Amersfoort zit echter geen gratis Rechtswinkel. Gelukkig is daar Leggle. Dit is een professionele rechtswinkel waar jij terecht kan voor juridische hulp. Bij ons vind je de beste juristen, advocaten en mediators. Het heeft veel voordelen om direct de juiste expert in te schakelen. Dat kan je uiteindelijk veel ellende (én geld) schelen. Laat je een probleem op zijn beloop, dan kan het alleen maar verder escaleren. Direct weten wat de mogelijkheden zijn? Kies nu jouw jurist bij Leggle voor een gratis intake!

rechtswinkel-amersfoort

Zoek een jurist of advocaat

Niet iedere jurist is expert op elk rechtsgebied. Daarvoor is het recht veel te ingewikkeld. Wij vragen juristen om twee rechtsgebieden aan te geven waarop zij deskundig zijn. Zo weet je zeker dat de juristen die wij je tonen, deskundig zijn op het terrein van jouw probleem. Daarnaast zijn onze juristen betaalbaar, omdat wij hen de administratie uit handen nemen. Zo besteden ze alleen nog tijd aan hetgeen waar ze goed in zijn. Je kan ze eenvoudig vergelijken op ervaring, prijs en een persoonlijk profiel. Bovendien werken ze allemaal tegen een vast tarief per zaak.

Start met een gratis intake. Laat je helpen door een Leggle jurist. Zoek het rechtsgebied waarin jouw vraag of probleem zich voordoet en kies de jurist die bij jou past. Het intakegesprek is vrijblijvend en gratis!

Laat het er niet bij zitten

Vraag nu een jurist om advies

Als je niet op tijd actie onderneemt, kunnen je problemen alleen maar groter worden.

Mediation

Kan je nog enigszins met de tegenpartij praten? Dan is mediation een goede optie. Deze vorm van bemiddeling wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen. Onder begeleiding van een mediator gaan beide partijen in gesprek. De mediator kiest geen kant, maar begeleidt het gesprek. Op die manier kan je samen tot een oplossing komen waar je beide mee kan leven. Mediation zorgt niet alleen dat de relatie tussen de partijen beter blijft, het kost ook minder geld. Je kan de kosten namelijk delen met de tegenpartij. Bij Leggle vind je mediators die gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden zoals burenmediation, scheidingsmediation en arbeidsmediation.

Praten met mijn buren eindigt in ruzie

Wel of niet kiezen voor mediation

Bij een burenruzie heeft mediation de voorkeur. Een prettige relatie behouden is namelijk heel wat waard.

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

rechtswinkel amersfoort

Wat kun je zelf doen bij een juridisch probleem

  • Maak een dossier met daarin alle stukken die met je probleem te maken hebben.
  • Laat de communicatie over aan een jurist. Dat voorkomt escalatie.
  • Teken geen stukken zonder advies.

Zo helpen wij jou:

Heb je een juridisch probleem? Dan kun je naar een mediator, jurist of advocaat. Die zorgt ervoor dat jij er uiteindelijk zo goed mogelijk uitkomt. Jouw jurist heb je bij Leggle zo gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees hoe we jou kunnen helpen

Tips bij juridische problemen
  • Vraag juridisch advies
  • Teken nooit zomaar iets
  • Onderneem op tijd actie