Advocaat Spijkenisse ∙ Zoek je advocaat bij Leggle

Ik heb een juridisch probleem

Je woont in Spijkenisse en hebt een juridisch probleem. Dat kan van alles zijn: je gaat scheiden, wordt ontslagen of hebt een conflict met je huurbaas. Hoe dan ook, jij hebt juridische hulp nodig. Moet er geprocedeerd worden bij de rechter? Dan heb je meestal een advocaat nodig, bijvoorbeeld een uit Spijkenisse. Ook bij een echtscheiding is dit uiteindelijk verplicht.

Toch heb je niet altijd een advocaat nodig. Veel zaken kan je ook af met een ‘gewone’ jurist. Een jurist heeft evenveel kennis, maar de tarieven zijn vaak lager. Juristen kunnen je advies geven, voor je onderhandelen en ook voor je procederen voor de kantonrechter. Weet je niet precies wie je moet inhuren? Geen probleem. Bij Leggle zoek je eenvoudig op jouw probleemtype en zie je wie jou daar het beste bij kan helpen. Dat kan een advocaat zijn uit Spijkenisse, maar ook een expert elders in het land.

Schakel tijdig juridische hulp in

Welke stappen kan je nemen?

Zit je met een juridische vraag over je ontslag? Raadpleeg één van onze deskundige juristen vóór jouw probleem escaleert.

Advocaat Spijkenisse

Je zoekt een advocaat in Spijkenisse. In het centrum van Spijkenisse zijn advocatenkantoren te vinden, maar vind je daar ook de beste advocaat voor jouw zaak? Onze tip: kijk eens verder dan alleen in Spijkenisse. In Rotterdam en Den Haag zitten bijvoorbeeld óók een heleboel advocatenkantoren. Maar wist je dat je meestal niet eens bij jouw advocaat op bezoek hoeft? Daarom kan je net zo goed zoeken in heel Nederland. Je hebt meer keuze, waardoor je eerder het advocatenkantoor vindt dat jou het beste kan helpen. Bij Leggle kan je advocaten vergelijken op expertise, prijs én een persoonlijk profiel. Zo weet je van tevoren precies met wie je in zee gaat.

Bij Leggle vind specialisten in verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, echtscheidingen, familierecht, strafrecht, huurrecht, contractenrecht, vreemdelingenrecht en erfrecht.

Geschil met huurder of verhuurder

Laat mij het voor je oplossen.

Jouw advocaat adviseert, onderhandelt en procedeert en zal zich altijd inzetten om voor jou het beste resultaat te behalen.

Familierecht advocaat Spijkenisse

Voor een echtscheiding heb je uiteindelijk altijd een familierechtadvocaat nodig. Die moet namelijk het scheidingsverzoek indienen bij de rechtbank. Bij een scheiding moet er een heleboel geregeld worden, zoals omgangsregelingen, gezag en alimentaties. Als beide exen nog met elkaar kunnen praten, kan mediation uitkomst bieden. Een andere optie is een gezamenlijke advocaat inschakelen. Sta je lijnrecht tegenover elkaar? Dan heb je beide een eigen advocaat nodig. In Spijkenisse zitten genoeg familierechtadvocaten, maar het is de vraag of daar ook de beste scheidingsadvocaat voor jou tussen zit. Een scheiding is niet niks, dus het is fijn als je een advocaat hebt waar je blij mee bent. Hij moet immers opkomen voor jouw belangen. Kijk je liever verder dan alleen in Spijkenisse? De beste scheidingsadvocaat heb je bij Leggle zo gevonden.

Wacht niet te lang

Onderneem op tijd actie.

Met goed advies kan voorkomen worden dat je in een lange slepende rechtszaak terechtkomt.

Zoek jouw advocaat bij Leggle

Er zijn veel verschillende rechtsgebieden. Niet iedere advocaat in Spijkenisse is gespecialiseerd in elk rechtsgebied. Welke advocaat heb jij nodig? Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is daar Leggle. Hier vind je advocaten in bijna alle rechtsgebieden zoals familierecht, bestuursrecht, huurrecht, arbeidsrecht, erfrecht, contractenrecht en burenrecht. Wat je probleem ook is, bij ons vind je altijd een jurist die jou kan helpen. Bijkomend voordeel: je kan jouw jurist eerst van tevoren spreken tijdens een gratis intake. Tijdens dit gesprek vertelt hij welke juridische stappen je kan nemen en wat je kansen zijn. Daarna beslis samen op jouw zaak wel of niet op te pakken.

Erfenis verwerpen, weigeren of aanvaarden?

Voorkom onaangename verrassingen.

 Is er geen testament of kom je er niet uit met de notaris? Dan kan je een jurist inschakelen.

Wat kost een advocaat?

De meeste advocaten werken met (vaak hoge) uurtarieven. De advocaten van Leggle doen dat niet. Onze juristen werken allemaal tegen een vaste prijs per zaak. Of je nu kiest voor eenmalig advies, onderhandelen of procederen, je weet van tevoren precies wat de kosten zullen zijn, zonder verrassingen achteraf. De kosten voor een jurist of mediator liggen vaak lager dan die van een advocaat.

Kiezen voor mediation?

Samen komen we tot een oplossing.

Als zowel jij als de tegenpartij ermee instemmen, kunnen jullie kiezen voor mediation. Daar zitten een hoop voordelen aan.

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

advocaat spijkenisse

Wat kun je zelf doen bij een juridisch probleem

  • Maak een dossier met daarin alle stukken die met je probleem te maken hebben.
  • Laat de communicatie over aan een jurist. Dat voorkomt escalatie.
  • Teken geen stukken zonder advies.

Zo helpen wij jou:

Heb je een juridisch probleem? Dan kun je naar een mediator, jurist of advocaat. Die zorgt ervoor dat jij er uiteindelijk zo goed mogelijk uitkomt. Jouw jurist heb je bij Leggle zo gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees hoe we jou kunnen helpen

Tips bij juridische problemen
  • Vraag juridisch advies
  • Teken nooit zomaar iets
  • Onderneem op tijd actie