Advocaat Nijmegen ∙ Zoek je advocaat bij Leggle

Wanneer heb je een advocaat nodig?

Je hebt een juridisch probleem. Je wordt ontslagen, gaat scheiden of zit midden in een burenruzie. Daarom ben je op zoek naar een advocatenkantoor in Nijmegen. Het is dan slim om eerst vast te stellen of je echt een advocaat nodig hebt. Sommige zaken kan je ook af met een ‘gewone’ jurist. Wat de beste keus is hangt af van het rechtsgebied waarin jouw probleem zicht bevindt. Voor arbeidszaken kan je bijvoorbeeld een jurist inhuren. Een goede richtlijn is dat je voor advies, juridische brieven én zaken bij de kantonrechter een jurist kan inhuren. Gaat het om een procedure bij de Rechtbank, het Gerechtshof of de Hoge Raad dan heb je een advocaat nodig. Ook bij een echtscheiding is een advocaat verplicht.

Weet je niet zo goed wie van de twee je nodig hebt? Dat is geen probleem. Bij Leggle zoek je namelijk eenvoudig op jouw type probleem en zie je direct wie jou daarbij kan helpen. Dat kan een advocaat zijn, maar ook een jurist.

Arbeidsrechtjurist

Zet de eerste stap naar een oplossing.

Arbeidszaken kun je altijd af met een jurist. Gaat het om ontslag, de transitievergoeding of je salaris? Een advocaat is niet per se nodig.

Advocaten in alle rechtsgebieden

Leggle is dé online juridische marktplaats. Hier vind je de beste advocaten in alle rechtsgebieden. Zoek je een huurrecht, arbeidsrecht of familierecht advocaat in Nijmegen? Bij Leggle zit je goed. Kies het rechtsgebied waarin jouw probleem zich bevindt en je ziet alle advocaten (én juristen) die je hierbij kunnen helpen. Zo vind je voor ieder probleem de juiste specialist.

advocaat-nijmegen

Advocaat Nijmegen

Je zoekt een advocaat in Nijmegen. Misschien denk je dan aan de statige advocatenkantoren langs de Oranjesingel. Houd je van dure pakken en glazen plafonds? Dan zit je daar goed. Heb je liever een betaalbare advocaat, die ook verstand van zake heeft? Kijk dan eens verder. De beste advocaat voor jouw probleem hoeft namelijk niet in het centrum van Nijmegen te zitten. Bij jouw advocaat op bezoek gaan is namelijk helemaal niet nodig. De meeste advocaten werken schriftelijk of telefonisch. Dat is niet alleen sneller, het zorgt ook dat jij kan kiezen uit veel meer advocaten. Bij Leggle vind je beste advocaten in Nederland per specialisatie. Zo weet je zeker dat een advocaat inhuurt die ervaring heeft met jouw type probleem. Daarnaast werken ze allemaal tegen een vaste prijs per zaak, zonder verrassingen achteraf.

Probleem met een aankoop

Laat mij voor je onderhandelen.

Je hebt iets gekocht of besteld en dat is niet goed gegaan. Probeer altijd in eerste instantie zelf tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan kan een jurist uitkomst bieden.

Wat kost een advocaat?

Een advocaat inhuren kost geld. Grote kans dat de advocatenkantoren in het centrum van Nijmegen hoge uurtarieven rekenen. Maar professionele juridische hulp hoeft niet duur hoeft te zijn. Bij Leggle kan je van tevoren de prijzen van juristen vergelijken. Zo heb je snel een goede advocaat, jurist of mediator gevonden die past bij jouw budget.

We gaan scheiden

Dit moet je allemaal regelen.

Bij een echtscheiding kun je een familierechtadvocaat en/of mediator inhuren.

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

advocaat nijmegen

Wat kun je zelf doen bij een juridisch probleem

  • Maak een dossier met daarin alle stukken die met je probleem te maken hebben.
  • Laat de communicatie over aan een jurist. Dat voorkomt escalatie.
  • Teken geen stukken zonder advies.

Zo helpen wij jou:

Heb je een juridisch probleem? Dan kun je naar een mediator, jurist of advocaat. Die zorgt ervoor dat jij er uiteindelijk zo goed mogelijk uitkomt. Jouw jurist heb je bij Leggle zo gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees hoe we jou kunnen helpen

Tips bij juridische problemen
  • Vraag juridisch advies
  • Teken nooit zomaar iets
  • Onderneem op tijd actie