Advocaat Middelburg ∙ Zoek je advocaat bij Leggle

Ik heb een juridisch probleem

Je woont in Middelburg en hebt een juridisch probleem. Dat kan van alles zijn, een echtscheiding, conflict met je huurbaas, (dreigend) ontslag of een uit de hand gelopen ruzie met je buren. Wat het probleem ook is: je hebt zo snel mogelijk juridische hulp nodig. Hoe eerder je hulp inschakelt, hoe beter. Vaak zorgt uitstellen dat de problemen alleen maar verder escaleren. Schakel je tijdig een expert in, dan kan dat heel wat ellende voorkomen. De eerste stap: lees je in. Dat helpt als je jouw jurist voor de eerste keer spreekt, je kan namelijk veel beter gerichte vragen stellen tijdens de gratis intake. Soms kan een eenmalig advies genoeg zijn om het probleem om te lossen. Is de kous daarmee niet af? Dan kan jouw specialist onderhandelen met de (advocaat van de) tegenpartij. In het uiterste geval komt het tot een procedure bij de rechtbank.

Wacht niet langer

Zet de eerste stap naar een oplossing.

Veel mensen wachten te lang met het inschakelen van een advocaat. De problemen worden daardoor vaak alleen maar groter.

Wanneer heb je een advocaat nodig?

Er zijn een heleboel verschillende rechtsgebieden. Of je een advocaat nodig hebt, hangt af van het rechtsgebied waarin jouw probleem zich bevindt. Het kan gaan om letselschade, personen- en familierecht, erfrecht, huurecht, burenrecht of arbeidsrecht. Bij familierecht -zoals een echtscheiding- is een advocaat (meestal) verplicht. Maar bij arbeidsrecht kun je ook een ‘gewone’ jurist inhuren. Procedures bij de kantonrechter mogen namelijk óók door een jurist worden gedaan. Een jurist heeft evenveel knowhow als een advocaat, maar de kosten zijn over het algemeen lager. Weet je niet zo goed wie van de twee je moet inhuren? Geen probleem. Bij Leggle zoek je eenvoudig op jouw type probleem en je ziet gelijk welke specialisten je daarbij kunnen helpen. Tip: veel problemen kunnen ook worden opgelost met mediation. Dat scheelt niet alleen geld, het gaat ook sneller en de relatie met de tegenpartij blijft enigszins goed.

Ik word ontslagen

Welke stappen kan je nemen?

Zit je met een juridische vraag over je ontslag? Raadpleeg één van onze deskundige juristen vóór jouw probleem escaleert.

Advocaat Middelburg

Je hebt besloten dat jij een advocaat uit Middelburg nodig hebt. Bedenk dat de beste advocaat niet per se bij je om de hoek hoeft te zitten. Natuurlijk zitten er in Middelburg goede advocaten, maar kijk ook eens verder. Het liefst huur je iemand in de ervaring heeft met jouw type zaak. Hoe je die kan vinden? Daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk eenvoudig de beste advocaat voor jouw probleem. Wist je dat je helemaal niet bij jouw advocaat op bezoek hoeft? Hij lost problemen meestal telefonisch of schriftelijk op. Hij kan adviseren, voor je onderhandelen en in het uiterste geval procederen. Overigens zal een goede advocaat er alles aan doen om een lange procedure bij de rechter te voorkomen.

Geschil met huurder of verhuurder

Laat mij het voor je oplossen.

Jouw advocaat adviseert, onderhandelt en procedeert en zal zich altijd inzetten om voor jou het beste resultaat te behalen.

Wat kost een advocaat?

Een advocaat inhuren kost geld. Veel advocatenkantoren in Middelburg werken met een uurtarief. De advocaten van Leggle doen dat niet. Onze advocaten, juristen en mediators werken allemaal tegen een vaste prijs per zaak. Zo weet je waar je aan toe bent, zonder verassingen achteraf. Daarnaast werken ze tegen een lager tarief, dan meeste specialisten. Maar ze zijn net zo goed. Hoe dat kan? Dat lees je hier. Bij Leggle zie de verschillende prijzen per jurist. Je kunt de goedkoopste kiezen. Of afwegen op basis waarvan je toch kiest voor die wat duurdere professional.

Kiezen voor mediation?

Samen komen we tot een oplossing.

Als zowel jij als de tegenpartij ermee instemmen, kunnen jullie kiezen voor mediation. Daar zitten een hoop voordelen aan.

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

advocaat middelburg

Wat kun je zelf doen bij een juridisch probleem

  • Maak een dossier met daarin alle stukken die met je probleem te maken hebben.
  • Laat de communicatie over aan een jurist. Dat voorkomt escalatie.
  • Teken geen stukken zonder advies.

Zo helpen wij jou:

Heb je een juridisch probleem? Dan kun je naar een mediator, jurist of advocaat. Die zorgt ervoor dat jij er uiteindelijk zo goed mogelijk uitkomt. Jouw jurist heb je bij Leggle zo gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees hoe we jou kunnen helpen

Tips bij juridische problemen
  • Vraag juridisch advies
  • Teken nooit zomaar iets
  • Onderneem op tijd actie