Advocaat Arnhem ∙ Zoek jouw advocaat bij Leggle

Wanneer heb je een advocaat nodig?

Je hebt een juridisch probleem en zoekt een advocaat in Arnhem. Waar begin je? De eerste vraag die je moet stellen is: heb ik een advocaat nodig? Veel zaken kun je namelijk óók af met een jurist. Een advocaat is alleen verplicht voor procedures bij de rechtbank, het Gerechtshof of de Hoge Raad. Die mag een jurist namelijk niet doen. Vindt de procedure bij de kantonrechter plaats, dan kun je ook gewoon een jurist inhuren. Het tarief van een jurist is meestal lager dan dat van een advocaat, terwijl hij vaak evenveel knowhow heeft. Weet je niet of je een jurist of advocaat in Arnhem moet zoeken? Geen probleem. Bij Leggle vind je namelijk eenvoudig wie er precies kan helpen bij jouw type zaak.

Arbeidsrechtjurist

Zet de eerste stap naar een oplossing.

Arbeidszaken kun je altijd af met een jurist. Gaat het om ontslag, de transitievergoeding of je salaris? Een advocaat is niet per se nodig.

Advocaat Arnhem

Je woont in Arnhem en bent op zoek naar een advocaat. Hoe vind je nu precies die advocaat uit Arnhem die het beste bij jou past? In Arnhem zitten nogal wat advocatenkantoren, voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Juist daarom hebben we Leggle in het leven geroepen. Hier vind je eenvoudig die advocaat die jou het beste kan helpen én -ook niet onbelangrijk- waar jij een goed gevoel bij hebt. Dat kan er een uit Arnhem zijn, maar ook elders in Nederland. De beste jurist hoeft namelijk niet per se bij je om de hoek te zitten.

Bij Leggle vind je advocaten in alle rechtsgebieden zoals familierecht, consumentenrecht, burenrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Je vergelijkt ze eenvoudig op basis van prijs, ervaring en beoordelingen. Onze advocaten zijn allemaal deskundig en werken tegen een vast tarief per zaak.

Probleem met een aankoop

Laat mij voor je onderhandelen.

Je hebt iets gekocht of besteld en dat is niet goed gegaan. Probeer altijd in eerste instantie zelf tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan kan een jurist uitkomst bieden.

Familierecht Advocaat Arnhem

Zoek je een advocaat in Arnhem die gespecialiseerd is in familierecht? Een familierechtadvocaat kan je bijstaan in zaken rondom echtscheiding. Hij kan je helpen tijdens de scheidingsprocedure, maar ook bij geschillen over de omgangsregeling of alimentatie. Bij een scheiding op tegenspraak heb je beide een eigen advocaat. Uit Arnhem bijvoorbeeld, maar eigenlijk maakt de locatie van jouw advocaat niet uit. Kan je nog met elkaar praten? Dan kan je ook samen één advocaat inhuren of kiezen voor mediation. Het is in dat geval wél verstandig om een eigen jurist te vragen om je te adviseren.

We gaan scheiden

Dit moet je allemaal regelen.

Bij een echtscheiding kun je een familierechtadvocaat en/of mediator inhuren.

Strafrecht Advocaat Arnhem

Je wordt verdacht van iets wat niet mag. Wanneer het gaat om strafrecht, is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Je staat dan een stuk sterker tijdens de rechtszitting. Een strafrechtadvocaat weet namelijk precies hoe je de verdediging moet voeren. Zo heb je de grootste kans op vrijspraak of een lagere straf.

Strafrechtadvocaat is een gespecialiseerd beroep. Enkele advocaten zoals Gerard Spong, Ficq, Han en Wim Anker en Inez Weski zijn heel bekend van TV. Er zijn nog een heleboel andere goede gespecialiseerde advocaten. Binnen het strafrecht zijn nog specialisaties voor economisch strafrecht, oorlogsstrafrecht en internationaal strafrecht. Zoek dus de passende advocaat bij jouw probleem.

Verdacht van een misdrijf

Je hebt vrije advocaatkeuze.

Je hebt een dagvaarding ontvangen voor een serieus misdrijf. Je kunt je nu het beste zo snel mogelijk laten adviseren door een gespecialiseerde strafrechtadvocaat.

Wat kost een advocaat?

Een Arnhemse advocaat inhuren kost geld. De meeste advocatenkantoren werken op basis van een uurtarief. De advocaten van Leggle doen dat niet. Die werken tegen een vaste prijs. Hoeveel de juridische hulp kost, hangt af van wat de advocaat precies voor je doet. Heb je alleen eenmalig advies nodig, gaat hij voor je onderhandelen of komt het tot een procedure bij de rechter? Met Leggle weet je in iedere situatie exact waar je aan toe bent. Je krijgt keuze uit verschillende advocaten die vooraf inzicht geven in de totale kosten van je zaak. Blijkt jouw jurist onverhoopt slecht werk te hebben geleverd, dan betaalt Leggle jouw gemaakte kosten terug.

Wacht niet tot het te laat is

Laat mij jouw belangen verdedigen.

Veel mensen wachten te lang met het inschakelen van een advocaat. De problemen worden daardoor vaak alleen maar groter.

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

advocaat arnhem

Wat kun je zelf doen bij een juridisch probleem

  • Maak een dossier met daarin alle stukken die met je probleem te maken hebben.
  • Laat de communicatie over aan een jurist. Dat voorkomt escalatie.
  • Teken geen stukken zonder advies.

Zo helpen wij jou:

Heb je een juridisch probleem? Dan kun je naar een mediator, jurist of advocaat. Die zorgt ervoor dat jij er uiteindelijk zo goed mogelijk uitkomt. Jouw jurist heb je bij Leggle zo gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees hoe we jou kunnen helpen

Tips bij juridische problemen
  • Vraag juridisch advies
  • Teken nooit zomaar iets
  • Onderneem op tijd actie