Advocaat Amersfoort: top 10 beste advocaten

Ik heb een juridisch probleem

Een juridisch probleem is vervelend. Het liefst wil je dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom: hoe eerder je actie onderneemt, hoe beter. Wacht je te lang dan kost dat vaak alleen maar meer ellende (én geld). Daarom zoek je zo snel mogelijk een goede advocaat in Amersfoort. Ten eerste is het slim om je in te lezen. Wie zicht goed inleest, kan betere vragen stellen aan zijn advocaat. Daarnaast geeft het je een beeld van hoe nu verder.

advocaat amersfoort

Jurist of advocaat in Amersfoort

Je hebt niet voor ieder juridisch probleem een advocaat nodig. Vaak worden zaken opgelost door te onderhandelen met de tegenpartij. Dat kan een jurist ook voor je doen. Ook procedures bij de kantonrechter (zoals arbeidszaken) kunnen door een ‘gewone’ jurist worden gedaan. Komt het tot een procedure bij de Rechtbank? Dan heb je wél een advocaat nodig. Ook voor echtscheidingen is een advocaat verplicht. Of je een advocaat óf jurist nodig hebt, hangt dus af van het rechtsgebied waarin jouw probleem zich bevindt. Weet je niet wie van de twee je moet inhuren? Bij Leggle zoek je eenvoudig op jouw type probleem en zie je gelijk welke specialist daarbij kan helpen.

Een derde optie is mediation. Deze vorm van bemiddeling wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast. Het kan bij bijna ieder type zaak, zolang beide partijen er maar mee instemmen. Tegenwoordig wordt het in bijzondere gevallen zelfs toegepast bij strafrecht.

Dreigend ontslag?

Zet de eerste stap naar een oplossing.

Arbeidszaken kun je altijd af met een jurist. Gaat het om ontslag, de transitievergoeding of je salaris? Een advocaat is niet per se nodig.

Advocaat Amersfoort: top 10 beste advocaten

Je zoekt en advocaat in Amersfoort. In het centrum van Amersfoort zitten genoeg advocatenkantoren, maar vind je daar ook de beste advocaat voor jouw zaak? Ieder advocatenkantoor is gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Het is belangrijk dat jouw advocaat specialist is in het rechtsgebied waarin jouw probleem zich bevindt. En het liefst heeft hij ook ervaring met dit soort problemen. Daarnaast wil je graag dat je advocaat prettig communiceert én dat je er een goed gevoel bij hebt. Hij moet het wél namelijk opnemen voor jouw belangen.

Bij Leggle vind je advocaten in alle rechtsgebieden zoals familierecht, consumentenrecht, burenrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Je vergelijkt ze eenvoudig op basis van prijs, ervaring en beoordelingen. Bovendien hebben al onze juristen een persoonlijk profiel. Zo kan je filteren op persoonlijke kenmerken. Pas je bij elkaar, werk je prettiger samen en bereik je sneller en beter resultaat. Onze advocaten zijn allemaal deskundig en werken tegen een vast tarief per zaak.

Probleem met een aankoop

Laat mij voor je onderhandelen.

Je hebt iets gekocht of besteld en dat is niet goed gegaan. Probeer altijd in eerste instantie zelf tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan kan een jurist uitkomst bieden.

Echtscheiding advocaat Amersfoort

Als je gaat scheiden heb je een familierechtadvocaat nodig. Zoek je een echtscheiding advocaat in Amersfoort? Bij Leggle vind je snel de advocaat die bij je past. Bij een echtscheiding komt een heleboel kijken, er moet enorm veel geregeld worden. Is het een scheiding op tegenspraak? Dan heb je beide een eigen advocaat nodig. Wie nog met elkaar kan praten, kan ook een gezamenlijke echtscheidingsadvocaat inhuren. De meeste vriendelijke optie is mediation. Een manier van scheiden die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast.

We gaan scheiden

Dit moet je allemaal regelen.

Bij een echtscheiding kan je een familierechtadvocaat inhuren.

Wat kost een advocaat?

Veel mensen denken bij advocaten aan hoge uurtarieven. Niet gek, want die zijn er genoeg. Gelukkig is dat niet zo bij iedere advocaat. De advocaten van Leggle werken bijvoorbeeld tegen een vast tarief per zaak. Zo weer je van tevoren waar je aan toe bent. De prijs zal niet wijzigen, niet omlaag en niet omlaag. Onze advocaten rekenen geen administratiekosten of ‘verbogen’ kosten. Kies je voor een jurist of mediator dan liggen de kosten vaak nog lager.

Goedkoop is duurkoop

Leggle juristen zijn gewoon goed.

Dat is ook zo bij rechtshulp. Maar dat betekent niet, dat je de duurste advocaat moet inhuren die er is. 

Jouw marktplaats voor juristen

De juiste expertise
Specialisten gecontroleerd door Leggle
Een vaste prijs
Niet goed, geld terug

advocaat nijmegen

Wat kun je zelf doen bij een juridisch probleem

  • Maak een dossier met daarin alle stukken die met je probleem te maken hebben.
  • Laat de communicatie over aan een jurist. Dat voorkomt escalatie.
  • Teken geen stukken zonder advies.

Zo helpen wij jou:

Heb je een juridisch probleem? Dan kun je naar een mediator, jurist of advocaat. Die zorgt ervoor dat jij er uiteindelijk zo goed mogelijk uitkomt. Jouw jurist heb je bij Leggle zo gevonden. De juiste expertise, ervaring, prijs én het goede gevoel klik je in een paar minuten bij elkaar.

Lees hoe we jou kunnen helpen

Tips bij juridische problemen
  • Vraag juridisch advies
  • Teken nooit zomaar iets
  • Onderneem op tijd actie